Hercule Poirot telkkarissa

Hercule Poirotin seikkailuja televisiossa talvella 2008-2009. Kanava on YLE TV1.

Hercule Poirot -elokuvat

Rouva McGinty on kuollut 14.12.2008 klo 18.55 TV 1.

Hercule Poirotin seikkailuja televisiossa syksyllä 2005. Kanavana on YLE TV 1.

Hercule Poirot -elokuvat

sunnuntaisin klo 18.50
MURHA MESOPOTAMIASSA
(Murder in Mesopotamia)
17.7. klo 18.50

Agatha Christien Hercule Poirot matkustaa ystävänsä Hastingsin mukana arkeologisille kaivauksille Lähi-itään. Ennen pitkää Poirot joutuu töihin kaivamaan esiin totuutta juuri tapahtuneesta murhasta. Ohjaus Tom Glegg. Pääosissa David Suchet, Hugh Fraser, Ron Berglas, Barbara Barnes, Dinah Stabb, Georgina Sowerby. Tuotanto Granada, Iso-Britannia. Uusinta.

VARJOSSA AURINGON ALLA
(Evil Under the Sun)
24.7. klo 18.50

Hercule Poirot on lomalla pienellä etelärannikon saarella, kun eräs hotellivieraista löytyy surmattuna rannalta. Pian selviää että kyse on intohimorikoksesta. Ohjaus Brian Farnham. Pääosissa: David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Pauline Moran, Tim Meats, David Mallinson, Louise Delamere. Tuotanto Granada, Iso-Britannia.

VIISI PIENTÄ POSSUA
(Five Little Pigs)
31.7. klo 18.50

Tässä upouudessa elokuvassa Hercule Poirot?n luo tulee nuori tyttö Kanadasta ja pyytää, että Poirot voisi tutkia tytön vanhempien tapausta 14 vuoden takaa. Tytön äiti hirtettiin syytettynä huikentelevaisen aviomiehensä murhasta. Mutta jostain syystä jutun alkuperäiset todistajat eivät ole halukkaita kaivelemaan vanhoja juttuja! Pääosissa David Suchet, Toby Stephens, Gemma Jones, Marc Warren. Tuotanto Granada, Iso-Britannia.

TEETÄ KOLMELLE
(Sad Cypress)
7.8. klo 18.50

Hercule Poirot joutuu taistelemaan aikaa vastaa säästääkseen kaksoismurhasta tuomitun nuoren naisen elämän. Kun seurapiirijulkkikselle luetaan tuomiota tätinsä ja saman miehen rakkaudesta kilpailleen naisen murhista, ei Poirot voi välttyä ajatukselta, että kaikki ei ole kohdallaan. Pääosissa David Suchet, Elisabeth Dermot Walsh, Diana Quick, Paul Mcgann, Rupert Penry-Jones. Tuotanto Granada, Iso-Britannia.

KUOLEMA NIILILLÄ
(Death on the Nile)
14.8. klo 18.50

Agatha Christien ehkä kaikista tunnetuin rikostarina sijoittuu risteilijälle Niilillä ja mukana matkassa on tietenkin belgialainen pieni mies ? Hercule Poirot. Mukana risteilyllä on myös murheen murtama Jackie, hänen entinen sulhasensa sekä tämän uusi vaimo. Kun vaimo löytyy kuolleena, on Jackiellä alibi ? hän on ollut lukittuna hyttiinsä. Mutta mitä risteilijällä oikein on meneillään, sillä ruumiita löytyy vielä lisää? Pääosissa David Suchet, Judy Parfitt, James Fox ja Barbara Flynn. Tuotanto Granada, Iso-Britannia.

KOHTALOKAS VIIKONLOPPU
(The Hollow)
21.8. klo 18.50

Jännitystä on jälleen luvassa, kun Hercule Poirot viettää viikonloppua oudosti käyttäytyvän Angkatellin perheen kanssa. Viikonloppu saa uhkaavan käänteen, kun perhe lavastaa murhanäyttämön ja Poirot on kauhuissaan todetessaan, että kyseessä ei ole viaton leikki, vaan että tohtori on ammuttu ihan oikeasti. Tutkiessaan tapausta käy ilmi, että jokaisella talon asukkaalla olisi syytä haluta tohtorin kuolemaa. Pääosissa David Suchet, Edward Fox, Sarah Miles, Jonathan Cake. Tuotanto Granada, Iso-Britannia.

Takaisin